HomeNieuwsNederland en Zuid-Korea versterken samenwerking op het gebied van verpakken

Nederland en Zuid-Korea versterken samenwerking op het gebied van verpakken

nvc-zuid-korea

De internationale samenwerking tussen Nederland en Zuid-Korea op het gebied van het verpakken van levensmiddelen werd op 2 juli verder versterkt in een ontmoeting tussen het National Food Cluster of Korea FOODPOLIS en het NVC Nederlands Verpakkingscentrum. Daar werd besloten tot verdere informatie-uitwisseling en het mogelijk opzetten van gemeenschappelijke projecten.

nvc-logoDr. Myunghoon Lee van het Institute of Korea Packaging Systems en Dr. Chong Hyon Lee (Korea Container Pool Co.) bespraken de FOODPOLIS ontwikkelplannen met Ger Standhardt (NVC manager Kennisontwikkeling en Projecten) en Michaël Nieuwesteeg (NVC-directeur) op het NVC-verenigingsbureau te Gouda. Later diezelfde dag was een ontmoeting gearrangeerd in Wageningen met Dr. Toine Timmermans en Dr. Ulphard Thoden van Velzen van Wageningen University and Research.

De follow-up van de succesvolle dag zal plaatsvinden op 30 september dit jaar, tijdens het 2010 International Symposium on Food Packaging in het Grand Hilton Hotel Convention Hall, Seoel, Zuid-Korea.

Kijk voor meer informatie op www.nvc.nl.