HomeNieuwsBedrijven en personenNAWI investeert in wagenpark

NAWI investeert in wagenpark

nawi-1

NAWI, leverancier van productielijnen voor de voedingsmiddelenindustrie, breidt het wagenpark uit. Vanaf deze week rijden vijf Service Engineers in spiksplinternieuwe Mercedes-bussen. “Onze Service Engineers zitten veel op de weg. Goed en betrouwbaar materiaal is dan ook erg belangrijk. Al onze Service Engineers krijgen daarom een nieuwe bus. Te beginnen met deze vijf”, aldus Stephan Toxopeüs, algemeen directeur van NAWI.

nawi-logoService

Hij vervolgt: “Onze opdrachtgevers zitten in heel Europa. Service is voor deze bedrijven, die soms 24 uur per dag produceren, erg belangrijk. Onze Service Engineers staan daarom dag en nacht paraat, om er voor te zorgen dat onze opdrachtgevers door kunnen gaan met produceren.”

Invoering nieuwe huisstijl

De nieuwe bussen zijn in de nieuwe huisstijl bedrukt. Sinds begin 2010 heeft NAWI namelijk een nieuw logo én een nieuwe huisstijl. Stap voor stap wordt deze huisstijl ingevoerd. De koffiekopjes, het briefpapier en de website hebben de extreme make-over al ondergaan.

NAWI

Al 30 jaar lang is NAWI één van de grootste bedrijven en werkgevers van de Achterhoek. Er werken 160 mensen. De NAWI-medewerker kenmerkt zich door: passie voor techniek, hard werken en humor. NAWI ontwikkelt en levert complete productielijnen aan de voedingsmiddelenindustrie. Veel producten, die gewoon in de supermarkt liggen, zijn over NAWI lijnen gegaan. Bijvoorbeeld vlees van de Albert Heijn, champignons van Super de Boer of krieltjes van de C1000. Al deze producten doorlopen een proces. Van ruw product, tot kant-en-klaar product. NAWI maakt en levert de mechanisatie en automatisering van deze processen.

nawi-2

Kijk voor meer informatie op www.nawi.nl.