HomeNieuwsBedrijven en personenNAWI boekt goede orders

NAWI boekt goede orders

nawiNAWI, leverancier en producent van productielijnen voor de voedingsmiddelenindustrie, heeft in korte tijd een aantal miljoenopdrachten kunnen binnenhalen. Bedrijven in deze sector durven weer te investeren en lange termijn projecten met het bedrijf in Borculo aan te gaan. Ook voor de komende maanden verwacht het bedrijf nog grote opdrachten binnen te halen. “We zijn onder andere bijzonder blij met de opdracht van Comeco”, aldus directeur Stephan Toxopeüs.

“Dit bedrijf heeft ons een miljoenenopdracht gegeven voor het leveren van een volautomatische varkensslachtlijn met een capaciteit van 600 varkens per uur. De lijn wordt geleverd inclusief alle machines, robots, koelcellen en automatisering. Comeco kiest uitsluitend voor kennis en kwaliteit, dus een order van zo'n omvang en van zo'n opdrachtgever straalt af op ons hele bedrijf.”

Door de kennis van logistieke systemen en jarenlange ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, kan NAWI bedrijven adviseren. Het bedrijf zoekt altijd samen met de klant op zoek naar de beste oplossing. Dat spreekt bedrijven kennelijk aan.

NAWI

Het bedrijf in Borculo ontwikkelt en produceert productielijnen voor de foodsector. De oplossingen van de onderneming automatiseren en optimaliseren het productieproces van bedrijven, die actief zijn in de slacht en de ‘fresh food handling' inclusief warehousing (foto). Het bedrijf kan geavanceerde klantspecifieke oplossingen te leveren waarbij flexibiliteit, efficiëncy, ergonomie, kostenbesparingen en rendement voorop staan. Bij NAWI werken 150 mensen.

Kijk voor meer informatie op www.nawi.nl.

Bron: AT-Aandrijftechniek