HomeNieuwsBedrijven en personenNauwere samenwerking JFPT en Marco Systems

Nauwere samenwerking JFPT en Marco Systems

jfpt

JFPT heeft een belangrijke stap gezet met betrekking tot de uitbreiding van haar sales activiteiten voor Marco Systems in de food-sector. In een nieuwe exclusieve overeenkomst met Marco Systems heeft JFPT naast haar bestaande sales in de bewerkte agf het exclusieve recht om in de onbewerkte agf, Ready Meals en alle andere food gerelateerde sectoren in Nederland en België als partner van Marco Systems op te treden.

jfptDe nauwere samenwerking is met name tot stand gekomen doordat JFPT de afgelopen 12 maanden zeer succesvol is geweest in de verkoop en implementatie van de Marco’s “Factory Floor Profitability”oplossingen.  Deze oplossingen, die in samenwerking met de klant zijn uitgewerkt en geïmplementeerd, hebben bij de klant binnen zeer korte termijn geresulteerd in besparingen in het productproces  waardoor er een hogere winstgevendheid is gecreëerd.

Marco’s MD Murray Hilborne is zeer verheugd met de nieuwe overeenkomst: “JFPT heeft zich afgelopen jaren al bewezen en heeft tevens een indrukwekende staat van dienst in de Nederlandse en Belgische markt opgebouwd. Deze nieuwe overeenkomst zal een zeer positieve bijdrage leveren voor beide bedrijven. Dit partnership biedt de medewerkers van MARCO B.V. de mogelijkheid zich nu volledig te concentreren op verdere uitbreiding van nieuwe markten binnen het Europese vasteland.

JFPT’s commercieel directeur Patrick Jansen is ook zeer tevreden met de nieuwe overeenkomst en de nauwer samenwerking: “Ik ben oprecht enthousiast met de verdere uitbreiding van onze samenwerking met Marco. “The Factory Floor Profitability” oplossingen van Marco passen perfect binnen onze bedrijfsstrategie en onze portfolie van de totaaloplossing. Tevens kunnen wij onze kritische klanten de mogelijkheid bieden aanzienlijke efficiency voordelen te behalen waardoor zij voorop kunnen blijven lopen in een steeds concurrerende wordende markt. Verbeterde yield control, reductie van de giveaway, in-line weighing en afval minimalisatie zijn voorbeelden van winst verhogende aspecten waarin de oplossingen van Marco Systems een belangrijke rol van betekenis kunnen spelen”.

Kijk voor meer informatie op www.foodlife.nl