HomeNieuwsNarviflex zet COPS in voor controle- en onderhoudswerken aan transportbanden

Narviflex zet COPS in voor controle- en onderhoudswerken aan transportbanden

narviflex-cops

Narviflex omschrijft haar controle- en onderhoudswerken als COPS, een vlot begrip dat staat voor Conveyor Outsourcing Project Service. COPS wordt op maat van de klant gemaakt, omdat elke klant, product en transportbanden-installatie anders is. narviflex-logoBasisbegrippen van COPS zijn:

  • Opzet van het systeem door de Projectleiders en de IT-diensten van Narviflex.
  • Controles en Onderhoud worden uitgevoerd door de Narviflex-COPS-monteurs, die hele dagen niets anders doen dan problemen met transportbandinstallaties oplossen en zeker ook het voorkomen van de problemen.
  • Uiteraard heeft COPS een kostprijs, maar die wordt terugverdiend doordat de banden langer meegaan, omdat er beduidend minder vervangingen zullen zijn, om mechanische redenen. Bovendien kunnen bandvervangingen i.v.m. normale slijtage, op voorhand ingepland worden, dikwijls tegen dagtarief, tijdens een voorziene stop. De spoedkosten voor vervangingen 's nachts en in het weekend, worden dus beduidend minder. En er zijn ook geen kosten meer van een productie die stil staat.
  • COPS bevat ook een rapportage-deel via Narviflex Apps. Wij hebben een licentie van Google Apps Professional en geven u hier toegang toe, zodat u de rapportage online kunt volgen, via de links die wij ter beschikking stellen.

Kijk voor meer infromatie op www.narviflex.be.