HomeNieuwsBedrijven en personenNajaarscatalogus Topa Verpakking met duizenden verpakkingsoplossingen

Najaarscatalogus Topa Verpakking met duizenden verpakkingsoplossingen

topa-logoTopa Verpakking, leverancier van industriële transportverpakkingen, heeft een nieuwe najaarscatalogus uitgegeven. De meer dan 300 pagina’s tellende catalogus geeft een overzicht van de vele soorten transportverpakkingen van Topa en handige hulpmiddelen voor het vullen, sluiten en handlen van verpakkingen. De gids biedt facility managers, logistiek managers, webwinkeliers, officemanagers, secretaresses en iedereen die regelmatig pakketten verstuurt, een prima overzicht van alle mogelijke verpakkingsoplossingen. Topa heeft dit najaar voor snelle beslissers een bijzonder voordeel en geeft 10% korting op het hele assortiment als u 3 of meer verschillende artikelen in één keer bestelt. De actie loopt tot 31 oktober.

In de najaarscatalogus staat een aantal nieuwe producten, zoals de AbsorGel producten die vocht in laadruimtes, pallets en verpakkingen absorberen. Nieuw zijn bijvoorbeeld ook de handige Varitop boekverpakkingen met zelfklevende sluiting, een serie nieuwe kartonnen enveloppen met zelfklevende sluiting, luchtkussenenveloppen en een serie sterke en vochtbestendige koerierszakken.

Topa Verpakking levert momenteel meer dan 3.000 artikelen direct uit voorraad. Ze variëren van kartonnen dozen, zakken en hoezen, enveloppen, pallets en palletdozen, isolerende verpakkingen en archiefdozen tot en met speciale verpakkingen voor boeken, DVD’s en notebooks. Daarnaast levert Topa tal van vul- en bufferproducten voor een veilig transport van elk product. Naast de ruime hoeveelheid kant-en-klare producten uit de catalogus kan Topa ook verpakkingsproducten op maat en met eigen bedrukking leveren.

De nieuwe najaarscatalogus kan telefonisch (0252-245245) of via www.topa.nl besteld worden. Bestellingen van producten kunnen telefonisch doorgegeven worden, maar steeds meer klanten maken tegenwoordig gebruik van de webshop van Topa. Bestellingen die vóór 12.00 uur doorgegeven zijn, worden de volgende dag afgeleverd.