HomeNieuwsMWV creëert geavanceerde en duurzame pomp voor verpakkingen Hermès

MWV creëert geavanceerde en duurzame pomp voor verpakkingen Hermès

mwv-logoMeadWestvaco heeft een klantvriendelijke pomp gecreëerd voor Hermès ter ondersteuning van zijn fragrantie Voyage d’Hermès. Voyage d’Hermès beschikt over MWV’s NoC diptube en een specifiek voor de Melodie pomp gemaakte ringfitting. Om tegemoet te komen aan het verzoek van de klant om een meer milieuvriendelijke oplossing aan zijn klanten te bieden, heeft MWV een ringfitting gecreëerd die is aangepast aan zijn in hoge mate succesvolle lage profiel Melodie pomp. Hiermee kan de klant de flacon opnieuw vullen met de inhoud van formaatverpakkingen die apart door Hermès worden verkocht.

De verpakking die voor de fragrantie Voyage d’Hermès is gecreëerd, voldoet ook aan de huidige trend van de consument om milieuvriendelijke verpakkingen te kopen. Volgens een in 2009 uitgevoerd onderzoek, wordt er voor 2013 een vraag van $43,9 miljard groene verpakkingen verwacht.

“MWV is er trots op een aandeel te kunnen leveren bij de lancering van de meest prestigieuze parfums, en is zeer verheugd over de samenwerking met Hermès om een nieuwe oplossing te creëren,” aldus Sandy Gregory, MWV directeur fragrantiemarketing. “Bij het ontwerpen van deze fragrantie werd met de klant rekening gehouden. Het elegante samengaan van de NoC diptube en de uitneembare ringfitting die zich achter een beschermkap bevindt, draagt bij aan de creatie van een esthetisch aantrekkelijke verpakking met milieuvriendelijke kenmerken.”

De geavanceerde verpakking wordt gekenmerkt door het onlangs gepatenteerde fragrantiedispensiesysteem van MWV met inbegrip van de NoC diptube. NoC is de eerste bijna onzichtbare diptube ter wereld met behulp van lichtrefracterende technologie, wat het ontwerp van deze parfumfles op de voorgrond stelt. Onderzoek van MWV heeft aangetoond dat de consument, bij het zien van een opvallende en aantrekkelijke verpakking in de winkel, hij de neiging heeft de geur ervan te proberen.

De Voyage d’Hermès is de nieuwste fragrantie van de parfummaker Jean-Claude Ellena. De flacon werd ontworpen door Philippe Mouquet. Voyage d’Hermès is beschikbaar in heropvulbare Eau de Toilette spray van 35 en 100 ml, naast een heropvulbaar formaat van 125 ml. De Melodie ringfitting is verkrijgbaar in Europa 4 en GCMI 18-405.

mwv-hermes

Kijk voor meer informatie op www.mwv.com.