Mundi Technology zet voordelen van coderen met laser op een rij

De hoogwaardige lasers van Mundi Technology bewijzen zich al jaren door het razendsnel plaatsen van een haarscherpe codering op producten in verschillende branches. Voor de volledigheid zet Mundi Technology alle voordelen van coderen met een laser kort op een rij: hoge lijnefficiency, snel, schoon, nauwkeurig, flexibel en haarscherp. Tegenwoordig ziet Mundi Technology de lasers in de verpakkingsindustrie ook steeds vaker ingezet worden op snij- en perforeertoepassingen. Bijvoorbeeld bij het op maat snijden van labels en folie en het perforeren van een verpakking voor easy opening.

“Dat we de laser steeds vaker op een snij- en perforeertoepassing tegenkomen is niet voor niets. Het gebruik van een laser heeft een aantal significante voordelen boven de conventionele manieren van snijden en perforeren. Een laser behoudt zijn snijkracht, ongeacht het aantal snij- of perforatiehandelingen. Door de constante prestaties van de laser is het perforeer- of snijresultaat ook van een constante hoge kwaliteit. Het slijpen van messen en stansen is bij gebruik van een laser verleden tijd. Daarbovenop is een laser ook nog eens erg flexibel, de snijpatronen zijn zeer eenvoudig in de software van de laser aan te passen.”

Benieuwd naar de verschillende toepassingsmogelijkheden? Tijdens Empack vindt u Mundi Technology op stand 3.A122, waar het de verschillende toepassingsmogelijkheden van lasers live demonstreert.

www.mundi-technology.nl