HomeThema'sEmpack Zwolle 2011Mundi Technology toont nieuwe generatie OCS controlewegers

Mundi Technology toont nieuwe generatie OCS controlewegers

mundi-ocs-foodtech

De nieuwe controleweger type EC-Essential (base) is met haar uitstekende prijs/kwaliteit verhouding speciaal ontwikkeld voor standaard wegingen in industriële productieomgevingen met een capaciteit van maximaal 150 wegingen per minuut. Het systeem is in 3 verschillende weegbereiken (tot 1500 – gr 3000 en 6000 gr) verkrijgbaar. Productiedata is eenvoudig en snel via verschillende netwerken via de machine oproepbaar.

mundi-logoMet de generatie HC-M (mid-range) gaan we een stapje verder, 250 wegingen per minuut. Het scherm is iets groter (10 i.p.v 8 inch) en er zijn meerdere opties voor wat betreft bandbreedtes, -lengtes en mogelijke uitwerpsystemen. Tevens is deze machine er ook in een wash-down versie leverbaar zodat deze optimaal in een productie omgeving kan functioneren waar frequent en intensief gereinigd wordt.

Bij de HC-A (high-end) is het kleurenscherm zelfs 15 inch en tevens draai- en kantelbaar. De controleweger weegt zelfs tot 600 wegingen per minuut.

De OCS controlewegers onderscheiden zich met name met hun:

  • Electromagnetische krachtcompensatie techniek
  • Draai en kantelbare kleuren touchscreen
  • Onderhoudsvrije motoren (servo technology)
  • Feedback regeling voor vulmachines

Alle types OCS controlewegers zijn geschikt voor e-teken wegingen, data/statistiek export b.v. via USB, interne printer of (optioneel) ethernetaansluiting.

Voor al uw weegapplicaties heeft Mundi Technology met haar OCS controlewegers een oplossing in huis. Kiest u voor kwaliteit, nauwkeurigheid, snelheid en dus besparingen in uw productielijnen, kiest u voor OCS controlewegers van Mundi Technology.

Foodtech Zwolle 2011 – Stand C1002

Kijk voor meer informatie op www.mundi-technology.nl of stuur een e-mail naar info@mundi-technology.nl.