HomeThema'sEmpack Brussel 2016Mundi Technology maximaliseert succes van productielijn op Empack

Mundi Technology maximaliseert succes van productielijn op Empack

mundi-empack

Uiteraard is Mundi Technology ook aanwezig tijdens Empack in Brussel. Kom naar stand 9.A15 en ontdek wat een laser voor u van toegevoegde waarde kan hebben in uw productielijn. Doordat de range lasers aangevuld is met een nieuwe 50 Watt fiberlaser, kan nu op bijna alle mogelijke materiaalsoorten gecodeerd worden. Tijdens Empack in Brussel wordt het coderen met een laser ‘live' op verschillende materialen gedemonstreerd!

mundi-logo-2014Laat u tijdens Empack meenemen in de wondere wereld van het lasercoderen. De wereld van nagenoeg onbegrensde mogelijkheden. Hoe hoger het vermogen van de laser, hoe diverser de mogelijkheden. Ook voor de complexere codeervraagstukken draaien we bij Mundi Technology onze hand niet om. De deskundige medewerkers gaan tot het uiterste om uw productielijn te complementeren met een laser. En dan wel een laser die ervoor zorgt dat uw productcoderingen aan al uw eisen voldoen.

Wat zijn nu precies de voordelen van lasercoderen boven andere vormen van coderen? Erik de Jong, Sales Manager Laser Applications bij Mundi Technology, legt uit: “Coderen met een laser geeft een zeer nauwkeurige codering op uw product. Doordat lasers geen consumables gebruiken, coderen zij kostenbesparend en bijzonder schoon. Ook kunnen zowel statische als bewegende objecten gecodeerd worden. Veel van onze klanten zitten in de food and beverage branche. Voor hen is een groot voordeel dat een laser prima te installeren is in een natte werkomgeving. Naast deze voordelen zijn er, in klant specifieke situaties, bijna altijd nog meer te noemen.”

Kan ook daadwerkelijk elk materiaal gecodeerd worden met een laser? “Nagenoeg wel, hoe complexer het codeervraagstuk, hoe interessanter onze uitdaging!” gaat Erik enthousiast verder, “Met ‘kan niet' nemen wij niet zomaar genoegen. Daar waar onze concurrenten in de praktijk afhaken, gaan wij verder! En met resultaat! We hebben ons assortiment onlangs uitgebreid met een 50 Watt fiberlaser. De fiberlaser werkt weer met een andere golflengte dan onze CO2-lasers. Met de techniek van de fiberlaser kunnen we zelfs coderen op aluminium en blikken verpakkingen.”

Patrick Smit (links op foto), Sales Engineer bij Mundi Technology, vertelt waarom u nou juist bij Mundi Technology zou moeten zijn voor een laser: “Door ons brede pakket aan Linx en MundiScan lasers, kunnen wij voor elke toepassing het juiste model met u selecteren. Wat voor het ene codeervraagstuk dé oplossing is, is voor een ander vraagstuk misschien niet de meest optimale oplossing. Onze service engineers zijn sparring partner tijdens het gehele traject en verzorgen de installatie. Door de mix van kennis, ervaring en technische knowhow kunnen wij een goed passend advies geven. Alle lasers die wij leveren zijn van zeer goede kwaliteit. Wij kunnen dan ook volmondig zeggen dat u met één van onze lasers een topkwaliteit product in huis haalt. En last but not least, wij leveren de krachtigste en snelste codeerlaser op de markt.”

Empack Brussel 2016 – Stand 9.A15

Kijk voor meer informatie op www.mundi-technology.nl.