HomeNieuws"MultiWeigh weegautomaten bewijzen meerwaarde in de praktijk"

“MultiWeigh weegautomaten bewijzen meerwaarde in de praktijk”

multiweigh-collage

De Duitse fabrikant van multihead weegautomaten MultiWeigh heeft meer dan dertig jaar ervaring en heeft in de afgelopen periode ruim 140 weegautomaten geleverd in de landen binnen de Benelux. “MultiWeigh staat met haar innovatieve producten voor precisie in weegtechniek en heeft hiermee haar meerwaarde, degelijkheid, betrouwbaarheid, nauwkeurig wegen en zeker de extreem lage onderhoudskosten in diverse productieomgevingen ruimschoots bewezen”, stelt Jacques Janssen, General Manager van MultiWeigh Benelux.

multiweigh-benelux-logo-2014MultiWeigh heeft sinds medio 2013 een eigen verkoop- en servicekantoor in Weert. Vanuit MultiWeigh Benelux vindt verkoop, onderhoud en service plaats in Nederland, België en Luxemburg. Jacques Janssen: “Succes hangt niet van toeval af, maar heeft te maken met het bieden van een meerwaarde. De MultiWeigh weegautomaten hebben hun meerwaarde bewezen bij het afwegen van onder andere zoetwaren, gebak, aardappelen, vers gesneden panklare groenten, diepvriesproducten zoals groenten, frites en vis, diervoeding en snacks.”

Hoewel MultiWeigh nu ruim twee jaar een eigen vestiging heeft in Weert, is het vanuit haar fabriek in Duitsland en via agenten in Nederland en België, wel al vele jaren actief op de markt in de Benelux. “MultiWeigh is meer dan vijftien jaar geleden opgericht, maar de ervaring van de mensen achter het bedrijf gaat veel verder terug. “In de fabriek worden MultiWeigh weegautomaten gebouwd met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, die op technisch gebied volkomen vergelijkbaar zijn met die van andere grote namen”, meent Jacques Janssen.

De MultiWeigh weegautomaten onderscheiden zich volgens hem bovendien elementair van vergelijkbare producten op de markt. Jacques Janssen: “Wat in de MultiWeigh high-performance combinatie weegautomaten ‘made in Germany’ standaard aanwezig is, zijn onder andere Direct Drive Systeem voor de voordoseer- en weegbakjes, geen gebruik van veren, standaard roestvrij stalen (V2A) uitvoering, zeer lage onderhoudskosten door modulaire opbouw, zeer hygiënische uitvoering en gelijke software uitvoering voor alle type weegautomaten.”

Een groot voordeel is volgens Janssen ook dat de moderne fabriek van MultiWeigh vlak over de grens in Duitsland ligt. “Testmogelijkheden met uw product zijn dus vlakbij en geheel vrijblijvend ter beschikking. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen”, besluit Jacques Janssen.

Kijk voor meer informatie op www.multiweigh.com, stuur een e-mail naar jacques.janssen@multiweigh.nl of bel +31 (0)495 547 390.