Multiweigh, producent van multihead wegers en toebehoren, is ook dit jaar weer vertegenwoordigd tijdens Empack in Den Bosch. Het team van Multiweigh Benelux, dat onlangs verhuisde naar een nieuwe locatie met demoruimte in Gilze, presenteert onder andere een weger voor verse sla, kruiden en bladgroenten met een nieuw hygiënisch design. “Deze weger heeft onder andere afgeschuinde oppervlakken, volledig gesloten lassen en is volledig elektrolytisch gepolijst”, vertelt Joey Faes van Multiweigh Benelux.

Hij is sinds 1 november als Sales Manger Benelux actief voor Multiweigh en nam daarmee de leiding over het verkoop- en servicekantoor voor de Benelux over van Jacques Janssen, die voor advisering voorlopig nog verbonden blijft aan Multiweigh en ook op Empack in Den Bosch aanwezig zal zijn. Jacques Janssen: “Zowel de multihead wegers als alle onderdelen worden in Duitsland gemaakt. Succes hangt niet af van toeval, maar heeft te maken met het bieden van een meerwaarde.”

Multiweigh is opgericht in 1999, maar de ervaring van de mensen achter het bedrijf gaat veel verder terug. “Multiweigh staat met haar innovatieve producten voor precisie in weegtechniek. In de moderne fabriek over de grens in Duitsland worden multihead wegers gebouwd met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding”, vertelt Joey Faes.

Het team van Multiweigh Benelux nodigt u van harte uit om stand 1.F119 op Empack te bezoeken. Na afloop van de beurs zal de daar gepresenteerde weger met hygiënisch design te zien zijn in de nieuwe demoruimte van Multiweigh Benelux in Gilze.

www.multiweigh.com