HomeNieuwsMultiWeigh levert meer dan 100 weegautomaten in de Benelux

MultiWeigh levert meer dan 100 weegautomaten in de Benelux

multiweigh-jacques-fachpack

MultiWeigh, een Duitse fabrikant van multihead weegautomaten en toebehoren, heeft sinds medio 2013 een eigen verkoop- en servicekantoor in Weert. Vanuit MultiWeigh Benelux vindt advisering, verkoop, onderhoud en service plaats in Nederland, België en Luxemburg. Deze weloverwogen keuze is gemaakt om klanten en potentiële relaties nog beter van dienst te kunnen zijn”, ligt Jacques Janssen, General Manager van MultiWeigh Benelux, toe.

multiweigh-benelux-logo-2014Hoewel MultiWeigh nu ruim twee jaar een eigen vestiging heeft in Weert, is het vanuit haar fabriek in Duitsland en via agenten in Nederland en Belgie, wel al vele jaren actief op de markt in de Benelux. “MultiWeigh staat met haar innovatieve producten voor precisie in weegtechniek In de Benelux zijn in totaal al meer dan honderd MultiWeigh multihead weegautomaten geleverd en in productie voor onder andere zoetwaren, gebak, aardappelen, verse gesneden panklare groenten, diepvriesproducten zoals groenten, frites en vis, diervoeding en snacks”, somt Jacques Janssen een aantal van de toepassingen op.

MultiWeigh is meer dan vijftien jaar geleden opgericht, maar de ervaring van de mensen achter het bedrijf gaat volgens Jacques Janssen veel verder terug. “In de fabriek worden multihead weegautomaten gebouwd met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, die op technisch gebied volkomen vergelijkbaar zijn met die van andere grote namen en toepasbaar zijn in de gehele verpakkingsindustrie. Een groot voordeel is ook dat de moderne fabriek van MultiWeigh met alle kennis en meer dan vijfendertig jaar ervaring vlak over de grens in Duitsland ligt. Testmogelijkheden met origineel product zijn dus vlakbij ter beschikking”, benadrukt Jacques Janssen.

De MultiWeigh multihead weegautomaten onderscheiden zich volgens hem elementair van vergelijkbare producten op de markt. “Revolutie in plaats van evolutie. Zo kan men het beste de innovaties beschrijven waarmee MultiWeigh haar combinatie weegautomaten standaard vervaardigt. Wat in de MultiWeigh high-performance combinatie weegautomaten ‘made in Germany’ standaard aanwezig is, zijn onder andere Direct Drive Systeem voor de voordoseer- en weegbakjes, geen gebruik van veren, roestvrij stalen (V2A) uitvoering, nauwelijks onderhoudskosten door modulaire opbouw, zeer hygiënische uitvoering en gelijke software uitvoering voor alle type weegautomaten”, stelt Jacques Janssen.

Kijk voor meer informatie op www.multiweigh.com, stuur een e-mail naar jacques.janssen@multiweigh.nl of bel +31 (0)495 547 390.