Multiweigh, producent van multihead wegers en toebehoren, introduceerde onlangs een weger voor verse sla, kruiden en bladgroenten met een nieuw hygiënisch design. “Deze weger heeft onder andere afgeschuinde oppervlakken, volledig gesloten lassen en is volledig elektrolytisch gepolijst”, vertelt Joey Faes van Multiweigh Benelux, dat onlangs verhuisde naar een nieuwe locatie met demoruimte in Gilze.

Hij is sinds 1 november als Sales Manger Benelux actief voor Multiweigh en nam daarmee de leiding over het verkoop- en servicekantoor voor de Benelux over van Jacques Janssen, die voor advisering voorlopig nog verbonden blijft aan Multiweigh. Jacques Janssen: “Zowel de multihead wegers als alle onderdelen worden in Duitsland gemaakt. Succes hangt niet af van toeval, maar heeft te maken met het bieden van een meerwaarde.”

Multiweigh is opgericht in 1999, maar de ervaring van de mensen achter het bedrijf gaat veel verder terug. “Multiweigh staat met haar innovatieve producten voor precisie in weegtechniek. In de moderne fabriek over de grens in Duitsland worden multihead wegers gebouwd met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding”, vertelt Joey Faes.

www.multiweigh.com