HomeNieuwsMultiWeigh bewijst meerwaarde van haar weegautomaten in de praktijk

MultiWeigh bewijst meerwaarde van haar weegautomaten in de praktijk

De Duitse fabrikant van multihead weegautomaten MultiWeigh heeft meer dan dertig jaar ervaring en heeft in de afgelopen periode ruim 140 weegautomaten geleverd in de landen binnen de Benelux. “MultiWeigh staat met haar innovatieve producten voor precisie in weegtechniek en heeft hiermee haar meerwaarde, degelijkheid, betrouwbaarheid, nauwkeurig wegen en zeker de extreem lage onderhoudskosten in diverse productieomgevingen ruimschoots bewezen”, stelt Jacques Janssen van MultiWeigh Benelux.

Succes hangt volgens hem niet van toeval af, maar heeft te maken met het bieden van een meerwaarde. Jacques Janssen: “De MultiWeigh weegautomaten hebben hun meerwaarde bewezen bij het afwegen van onder andere zoetwaren, gebak, aardappelen, vers gesneden panklare groenten, diepvriesproducten zoals groenten, frites en vis, diervoeding en snacks.”

MultiWeigh is vanuit haar fabriek in Duitsland en via agenten in Nederland en België al vele jaren actief op de markt in de Benelux. “MultiWeigh is meer dan vijftien jaar geleden opgericht, maar de ervaring van de mensen achter het bedrijf gaat veel verder terug. In de fabriek worden MultiWeigh weegautomaten gebouwd met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, die op technisch gebied volkomen vergelijkbaar zijn met die van andere grote namen”, besluit Jacques Janssen, die sinds 2013 leiding geeft aan het eigen verkoop- en servicekantoor van MultiWeigh in Weert.

Kijk voor meer informatie op www.multiweigh.com.