HomeAdvertorialMULTIVAC zet nieuwe standaarden in veilig medisch verpakken

MULTIVAC zet nieuwe standaarden in veilig medisch verpakken

MULTIVAC zet nieuwe standaarden in de medische sector. Verhoog de procesbetrouwbaarheid met geïntegreerde oplossingen en bespaar op verbruiksartikelen. Ontdek revolutionaire verpakkingsoplossingen op de Compamed! Van de innovatieve R 3 dieptrekverpakkingsmachine tot duurzame verpakkingsconcepten.

Op de beurs presenteert MULTIVAC geavanceerde verpakkingstechnologieën voor de gezondheidszorg. Met hun gloednieuwe R 3 dieptrekverpakkingsmachine, die indruk maakt met zijn efficiëntie en gebruiksgemak, zet MULTIVAC nieuwe normen voor dit instapmodel voor automatische verpakkingen. De R 3-machine, ideaal voor het verpakken van laag risico medische producten zoals wegwerpspuiten, heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is gebruiksvriendelijk. Maar dat is nog maar het begin.

Naast deze innovatieve machine, presenteert MULTIVAC ook op duurzaamheid gebaseerde verpakkingsconcepten.

De T 260 traysealer, een ander hoogtepunt, belooft bedrijven optimale procesbetrouwbaarheid en flexibiliteit. Deze machine is perfect voor bedrijven die zich richten op kleine tot middelgrote batches.

Voor degenen die zich richten op veilig verpakken in kunststofzakjes, is er de C 300 TC kamermachine, die zowel vacuümverpakkingen als verpakkingen met beschermende atmosfeer kan hanteren.

Een blik op de H 242 handlingmodule onthult een modulair draagsysteem dat efficiëntie en precisie belooft bij het verpakken van medische spuiten.

Verena Vetter van MULTIVAC benadrukt hun toewijding aan duurzaamheid: hun machines minimaliseren verspilling en zijn afgestemd op de huidige trend van recyclebare verpakkingsmaterialen.

Met MULTIVAC's focus op zowel innovatie als duurzaamheid, beloven ze niet alleen efficiëntie in het verpakkingsproces, maar ook aanzienlijke besparingen op grondstoffen. Geïnteresseerd in de toekomst van medische verpakkingen? Vraag via onderstaande link uw toegangscode aan en bezoek MULTIVAC op de Compamed.

Lees meer en bezoek ons gratis