HomeThema'sInterpack 2011Multivac viert 50-jarig bestaan op Interpack

Multivac viert 50-jarig bestaan op Interpack

multivac-interpack-3

Multivac, dat in meer dan 115 landen opereert, bestaat dit jaar 50 jaar. Dat werd uiteraard ook op Interpack 2011 benadrukt. Het bedrijf heeft ongeveer 800 sales consultants en service technici in dienst in verschillende landen. “Doordat we altijd dicht bij onze klanten zijn en bovendien innovatief zijn, hebben we de afgelopen 50 jaar succesvol zaken kunnen doen”, vertelt Hans-Joachim Boekstegers, lid van het management team van Multivac dat op de Interpack aanwezig was.

multivac-logoBoekstegers zegt verder dat Multivac tot doel heeft in zo veel mogelijk landen preferred partner te worden op gebied van technologie en klantenservice. Mede hierdoor is op 10 mei van dit jaar de eerste steen gelegd in het grootste bouwproject van de geschiedenis van Multivac. Dit nieuwe training- en applicatiecentrum in Wolfertschwenden krijgt een oppervlakte van 6000 m² en is naar verwachting klaar in het najaar van 2012.

Op Interpack 2011 heeft Multivac onder andere haar nieuwe generatie T 850 Traysealers getoond. De T 850 heeft de hoogste capaciteit van Multivacs automatische inline traysealers. De machine kan volgens Multivac 80 tot 100 cycli per minuut draaien. Multivac presenteerde de T 850 in een geïntegreerde lijn met onder andere een ANYTRAY Twin Rack ontnester van het Deense bedrijf Carsoe en een Bizerba uitprijsmachine. Verder toonde Multivac bijvoorbeeld het kleinste model thermoforming verpakkingsmachines, de R 095 en verscheidene lopende bandsystemen.

Kijk voor meer informatie op www.multivac.com.