Multivac trakteert veertig (potentiële) klantrelaties, die stand D126 tijdens Empack in Utrecht op woensdag 11 april tussen 13.00 uur en 16.30 uur bezoeken, exclusief op een culinair hapje, bereid en geserveerd door Ramon Beuk. Ramon Beuk is bekend van diverse tv-programma's.

Bent u fabrikant van food- of non-foodproducten en wilt u behoren tot de veertig gelukkigen, die door deze bekende kok getrakteerd worden op een culinair hapje? Stuur dan uiterlijk maandag 9 april een e-mail met uw contactgegevens (naam, bedrijfsnaam, zakelijk e-mailadres, telefoonnummer en adres) naar dit adres. Meld u zich daarna a.u.b. ook even aan via de officiële registratielink voor Empack voor gratis toegang (als u dit nog niet gedaan heeft).

De veertig relaties worden geselecteerd op basis van eerste binnenkomst op bovengenoemd e-mailadres alsook maximaal twee relaties per bedrijf! Alle inzenders krijgen z.s.m. na de aanmelding de uitslag per e-mail. Mocht u niet geselecteerd zijn voor een hapje van Ramon Beuk op woensdag 11 april, dan heeft u alle reden om toch de Multivac-stand (D126 in hal 1) te bezoeken.

Ook op 10 of 12 april uiteraard, want de trayseal- en dieptrekverpakkingstechnologie van Multivac zijn exclusief opgenomen in de innovatieroutes en de Pack Online Demotour tijdens Empack. Deze technologieën worden op 10, 11 en 12 april a.s. ook gedemonstreerd op de stand van Multivac.