Verse levensmiddelen zijn aanzienlijk langer houdbaar te verpakken met de innovatieve Multivac trayseal- of dieptrektechnologie. Multivac is dan ook trots op de opname van deze verpakkingstechnologieën in een exclusieve innovatieroute en demotour tijdens Empack 2018 in Utrecht. De geavanceerde trayseal- en dieptrektechnologie zijn op 10, 11 en 12 april a.s. te zien op stand D126 in hal 1 tijdens Empack in Utrecht.

Uit het ruime assortiment traysealers van Multivac is de T 300, de kleinste automatische traysealer, te zien op Empack. Deze T 300 is een gebruiksvriendelijke en ruimtebesparende verpakkingslijn, die zowel kleine tot middelgrote aantallen producten verpakt. De uitvoering van de T 300 te zien op Empack produceert prachtige, houdbaarheidsverlengende skinverpakkingen.

Ook toont Multivac de R 145 dieptrekverpakkingsmachine met de innovatieve robotiseringsopties. De R 145 kenmerkt zich door bijzondere Modified Atmosphere (MAP)-verpakkingsvormen als hartvormige.

De innovatieve robotiseringsopties van Multivac zijn opgenomen in de exclusieve innovatieroute tijdens Empack. Daarnaast is het verpakken middels Multivac trayseal- en dieptrektechnologie, als onderdeel van de gehele verpakkingsketen, opgenomen in de begeleide Pack Online Demotour op Empack.

Recent heeft Multivac haar assortiment uitgebreid met snij- en portioneertechnologie voor vlees en kaas. Naast trayseal- en dieptrektechnologie bestaat het assortiment van Multivac uit vacuümmachines, etiketteer- en kwaliteitscontrolesystemen alsook geautomatiseerde oplossingen. Kortom complete verpakkingslijnen. Met trayseal- en dieptrektechnologie zijn naast food ook non-food producten te verpakken, zoals medische en farmaceutische producten maar ook speelgoed, huishoudelijke artikelen, bureauartikelen, elektronische producten, gereedschap, reserveonderdelen en montagemateriaal.

www.multivac.nl