Met trayseal- en dieptrekverpakkingstechnologie is het plasticbesparend verpakken van verse levensmiddelen een feit. Multivac presenteert de nieuwe, betrouwbare en innovatieve PaperBoard verpakkingsoplossingen op 3 en 4 april tijdens Empack in Den Bosch.

Verwerkt u grote of kleine aantallen verse levensmiddelen, zoals vers vlees, vleeswaren, vis, kant-en-klaar maaltijden, delicatessen, AGF-producten, kaas en andere zuivelproducten? Dan mag u deze nieuwe duurzame verpakkingsmogelijkheden van Multivac niet missen. Kom naar stand 1.D123 voor een demonstratie.

Voedselverspilling, voedselveiligheid en het verminderen van plastic afval in ons milieu zijn belangrijke, onontkoombare speerpunten bij het verpakken van verse levensmiddelen. Met Multivac trayseal- of dieptrektechnologie verpakt u uw verse levensmiddelen betrouwbaar, zijn ze langer houdbaar en u bespaart plastic.

Op Empack presenteert Multivac de basis R 105 MF dieptrekverpakkingsmachine die PaperBoard skinverpakkingen (MultiFresh) of MAP-verpakkingen (beschermende atmosfeer) voor verse levensmiddelen verwerkt. Deze PaperBoard verpakkingsmaterialen zijn in nauwe samenwerking met partners ontwikkeld. De materialen zijn na gebruik volledig te scheiden naar de diverse reststromen voor papier en plastic voor optimale recycling. Duidelijke communicatie met de eindgebruiker over deze separatie is op dit innovatieve PaperBoard materiaal ruimschoots mogelijk.

Op de stand van Multivac vindt u ook de volautomatische T 800 traysealer die PaperBoard skinverpakkingen of MAP-verpakkingen voor verse levensmiddelen verwerkt. Op deze machine kunt u snel en gemakkelijk wisselen naar een ander formaat tray. Ook de PaperBoard verpakkingsoplossingen voor traysealtechnologie zijn na gebruik van het verpakte product volledig te scheiden.

www.multivac.nl