HomeNieuwsBedrijven en personenMultivac organiseert volgeboekte events over verlengen houdbaarheid

Multivac organiseert volgeboekte events over verlengen houdbaarheid

Multivac Nederland organiseerde de voorbije periode een viertal gratis kennisevents over het langer houdbaar verpakken van verse levensmiddelen door middel van traysealtechnologie. Er was enorme belangstelling voor de kennisevents, die exclusief toegankelijk waren voor verwerkers of fabrikanten van verse levensmiddelen in Nederland. Al gauw bleken alle events volgeboekt.

“We zijn verheugd u te ontmoeten en u inzicht te geven in hoe uw verse levensmiddelen langer houdbaar te verpakken met onze traysealtechnologie”, heette Tim Hage, Managing Director van Multivac Nederland, de vele geïnteresseerden van harte welkom in Woerden.

Tijdens de events kwamen verder specialisten aan het woord in verpakkingsmaterialen en verpakkingsmethodieken voor verse levensmiddelen. Zo was er uitleg over traysealing door Mart de Koning, Sales Manager van Multivac Nederland. Ook kregen de aanwezigen uitleg over begassen door gastspreker Ronald Lugtenburg van Linde Gas en werden de eigenschappen van trays en films besproken door foliespecialist André Baars van Multivac Nederland.

Uiteraard was er tijdens de events de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje ervaringen uit te wisselen met andere verwerkers en fabrikanten van verse levensmiddelen en werd de geavanceerde traysealtechnologie van Multivac gedemonstreerd.

Klik hier voor een impressie van een van de kennisevents…

Kijk voor meer informatie op www.multivac.com.