Home Machines Etiketteren en printen Multivac Marking & Inspection Event

Multivac Marking & Inspection Event

Multivac organiseert op donderdag 24 en vrijdag 25 januari 2013 het Multivac Marking & Inspection Event. Tijdens dit event worden alle deelnemers onder andere geïnformeerd over de ophanden zijnde wetswijziging voor de etikettering van levensmiddelen. Uiteraard worden er een groot scala aan etiketteer- en druksystemen gepresenteerd en zullen de overige verpakkingsoplossingen van Multivac ook niet ontbreken.

De gemiddelde consument maakt zijn productkeuze in de supermarkt in slechts drie seconden. Producten worden om die reden mooi verpakt. Om zoveel mogelijk de aandacht te trekken, moeten de etiketten en de bedrukking ervan perfect worden afgestemd op individuele behoeften. Multivac Marking & Inspection ontwikkelt innovatieve etiketteer-, druk- en inspectiesystemen en realiseert hiermee de juiste uitstraling van uw product. Omdat Multivac staat voor technische innovatie en hoge kwaliteit wordt het assortiment van etiketteer­ en controlesystemen nog steeds verder uitgebreid. De productielocatie van deze tak van Multivac bevindt zich in Enger (DL). Hier zal het Multivac Marking & Inspection Event geheel verzorgd plaatsvinden.

Bent u geïnteresseerd om u volledig te laten informeren over alle ins and outs op het gebied van etiketteren, coderen en verpakken? Meer informatie over het programma kunt u vinden op de website: www.multivac.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voor eenieder die te maken heeft met het etiketteren van verpakkingen beloofd Multivac een interessant programma, waar u zeker geen spijt van zult krijgen!

Kijk voor meer informatie op www.multivac.nl of stuur een e-mail naar munl@multivac.nl.