HomeAdvertorialMultivac levert ook oplossingen speciaal voor kleine batches

Multivac levert ook oplossingen speciaal voor kleine batches

Produceer je kleine of middelgrote batches verse levensmiddelen? Lees dan vooral verder! Onze verpakkingsoplossingen zijn namelijk heel flexibel en bieden een uitstekend investeringsrendement. Vanaf slechts 30 euro per dag kun je al gebruik maken van een automatische verpakkingsoplossing van Multivac. Bij aankoop van een R 085 dieptrekverpakkingsmachine of onze nieuwste T 305 traysealer in 2022 of 2023 krijg je er gratis 1.000 meter folie bij.

Ons uitgebreide productportfolio, de innovatieve verpakkingsconcepten en ons omvangrijke pakket met systeemoplossingen voor zowel vóór als na het verpakkingsproces zijn uniek in de markt, net als de enorme variatie aan verpakkingsmaterialen die je op onze standaardmachines kunt verwerken.

Onze verpakkingen zien er bovendien niet alleen aantrekkelijk uit maar zijn ook zuinig in het gebruik van materiaal én voldoen aan alle huidige recyclevereisten. Daarbij stemmen we onze machines en verpakkingen op jouw specifieke behoeften af, waarbij we op basis van het materiaal, machine en product samen de optimale verpakking realiseren.

Maak gebruik van onze actie