HomeNieuwsMultivac levert ook traysealers voor verpakken van kleine aantallen

Multivac levert ook traysealers voor verpakken van kleine aantallen

De semi-automatische traysealers van Multivac zijn geschikt voor het verpakken van relatief kleine en middelgrote productieaantallen levensmiddelen, medische en farmaceutische producten en voor andere non-food producten. De trays, oftewel schalen en bakjes van uiteenlopende vormen, afmetingen en materialen, zoals kunststof, aluminium en karton, kunnen worden gesealed met vele varianten dekfolies. De trays worden daarbij betrouwbaar en zorgvuldig verwerkt.

De machines zijn uitermate geschikt voor de productie van MAP- en EMAP-verpakkingen alsook voor vacuüm skinverpakkingen. Verse vis- en vleesproducten, zuivelproducten, kant-en-klaar maaltijden alsook bewerkte AGF-producten worden dan ook perfect verpakt met Multivc traysealers. De compacte afmeting en mobiliteit van de semi-automatische serie machines maakt deze heel flexibel in gebruik. Daarbij is het mogelijk om snel en gemakkelijk te wisselen naar een ander formaat tray op dezelfde machine. De Multivac semi-automatische traysealers zijn verkrijgbaar in diverse series. Een compleet overzicht van de semi-automatische serie Multivac traysealers is hier te downloaden. Meer informatie over het totale portfolio van Multivac traysealers vindt u hier.

Multivac is één van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van oplossingen voor het verpakken van alle typen levensmiddelen, life science en farmaceutische producten, alsook industriële goederen. Het Multivac productportfolio omvat oplossingen voor vrijwel alle toepassingen van onze klanten; naast dieptrekverpakkingsmachines ook traysealers, vacumeermachines, etiketteer- en kwaliteitscontrolesystemen, alsook geautomatiseerde oplossingen. Multivac biedt tevens complete verpakkingslijnen aan.

De Multivac Groep telt ongeveer 5.200 medewerkers wereldwijd waarvan 1.900 gestationeerd op het hoofdkwartier te Wolfertschwenden in Duitsland. De Groep is met meer dan 80 dochterondernemingen vertegenwoordigd op alle continenten. Meer dan 1.000 verkoopadviseurs en onderhoudsmonteurs wereldwijd zetten hun kennis en ervaring in ten gunste van de klant en garanderen dat de geïnstalleerde Multivac machines maximaal presteren.

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie over Multivac traysealers voor het verpakken van uw producten, dan bent u welkom een afspraak te maken met Multivac via Saskia Cooman op info@multivac.nl of telefoonnummer +31 (0)348 43 65 70.

Kijk voor meer informatie op www.multivac.com.