HomeNieuwsMachinesMultivac levert ook traysealers voor verpakken van grote aantallen

Multivac levert ook traysealers voor verpakken van grote aantallen

De automatische traysealers van Multivac zijn geschikt voor het verpakken van relatief grote productieaantallen levensmiddelen, medische en farmaceutische producten en voor andere non-food producten. De trays, oftewel schalen en bakjes van uiteenlopende vormen, afmetingen en materialen, zoals kunststof, aluminium en karton kunnen worden gesealed met vele varianten dekfolies. De trays worden daarbij betrouwbaar en zorgvuldig verwerkt.

De machines zijn uitermate geschikt voor de productie van MAP- en EMAP-verpakkingen alsook voor vacuüm skinverpakkingen. Verse vis- en vleesproducten, zuivelproducten, kant-en-klaar maaltijden alsook bewerkte AGF-producten worden dan ook perfect langer houdbaar verpakt met de automatische Multivac traysealers. De machines kunnen uitgerust worden met bijvoorbeeld automatische trayontnesters, vulsystemen, etiketteersystemen, robots en diverse transportsystemen. Daarbij is het mogelijk om snel en gemakkelijk te wisselen naar een ander formaat tray op dezelfde machine. Ook hoeft afvullen van de trays niet per se op de machine georganiseerd te worden, maar kan ook voorafgaand aan het sealproces.

De Multivac automatische traysealers zijn verkrijgbaar in diverse series. Een compleet overzicht van de automatische Multivac traysealers serie is hier te downloaden. Uiteraard is het ook mogelijk om kleinere aantallen food en non-food producten te verpakken met bijvoorbeeld de Multivac semi-automatische traysealers. Meer informatie over het totale portfolio van Multivac traysealers is hier te vinden.

Multivac is één van ’s werelds toonaangevende leveranciers van oplossingen voor het verpakken van alle typen levensmiddelen, life science en farmaceutische producten, alsook industriële goederen. Het Multivac productportfolio omvat oplossingen voor vrijwel alle toepassingen van onze klanten; naast dieptrekverpakkingsmachines ook traysealers, vacumeermachines, etiketteer- en kwaliteitscontrolesystemen, alsook geautomatiseerde oplossingen. Multivac biedt tevens complete verpakkingslijnen aan.

De Multivac Groep telt ongeveer 5.200 medewerkers wereldwijd waarvan 1.900 gestationeerd op het hoofdkwartier te Wolfertschwenden in Duitsland. De groep is met meer dan 80 dochterondernemingen vertegenwoordigd op alle continenten. Meer dan 1.000 verkoopadviseurs en onderhoudsmonteurs wereldwijd zetten hun kennis en ervaring in ten gunste van de klant en garanderen dat de geïnstalleerde Multivac machines maximaal presteren.

Voor persoonlijk advies of meer informatie over Multivac traysealers voor het verpakken van producten, kan een afspraak gemaakt worden met Multivac via Saskia Cooman op info@multivac.nl of telefoonnummer +31 (0)348 43 65 70.

Kijk voor meer informatie op www.multivac.nl.