Home Machines Primair verpakken Multivac levert ook origineel gereviseerde verpakkingsmachines

Multivac levert ook origineel gereviseerde verpakkingsmachines

Als producent van verse levensmiddelen heb je bij Multivac de keuze uit de allernieuwste verpakkings- of verwerkingsmachines en uit gebruikte machines met originele onderdelen. Snelle levering voor een kleiner budget en toch verantwoord verpakken. Met dezelfde kwaliteit en service die hoort bij een nieuwe machine. Het is ook mogelijk om plasticbesparend te verpakken op bestaande machines. Een reeks projecten waarmee tot wel 80% foliebesparing is gerealiseerd, is succesvol afgerond.

Als extra service bieden wij ook huurmogelijkheden. Wij kunnen snel schakelen om de productiecapaciteit te verhogen. Bovendien kun je bij ons terecht voor een grote variëteit aan verpakkingsmaterialen, waaronder ook plasticbesparende concepten. Zo heb je een totaaloplossing uit één hand.

Het thema van Multivac op Empack in Den Bosch was: Plasticbesparend verpakken op gereviseerde en splinternieuwe machines. Op de beurs stond de nieuwste traysealer uit de X-line serie, maar ook een machine uit het assortiment origineel gereviseerde, gebruikte Multivac verpakkingsmachines. Want ook hergebruik van machines draagt bij aan besparing op grondstoffen.

www.multivac.com