HomeAdvertorialMULTIVAC komt met zomeraanbod gebruikte machines

MULTIVAC komt met zomeraanbod gebruikte machines

Bij MULTIVAC heeft u de mogelijkheid om zowel nieuwe als gereviseerde machines aan te schaffen. De gereviseerde machines worden voorzien van originele onderdelen en voldoen aan dezelfde kwaliteit en garanties als nieuwe machines. Dit is een ideale optie voor klanten die snel een machine nodig hebben, een beperkt budget hebben of een machine willen huren. De gereviseerde machines zijn veilig en worden geleverd met een jaar garantie.

Smart Services

MULTIVAC biedt meer dan 200 gereviseerde machines aan die voldoen aan klantspecifieke eisen. Deze machines kunnen ook gebruikmaken van de Smart Services van MULTIVAC, waardoor ze volledig geïntegreerd kunnen worden met het IPC 06 controlepaneel.

Kwaliteit en veiligheid

Een gereviseerde MULTIVAC-machine is een goede investering, omdat deze voorzien is van de nieuwste technologieën en volledig aan uw wensen wordt aangepast. Tijdens de revisie worden alle elektrische en pneumatische componenten vernieuwd en worden onderdelen die niet meer aan de normen voldoen, vervangen. De machines worden geleverd met nieuwe formaten, beveiligingsvoorzieningen en pompen, en voldoen aan de laatste veiligheidseisen.

Koop of huur

Naast gereviseerde machines biedt MULTIVAC ook nieuwe standaardmachines aan met een korte levertijd. Daarnaast is het mogelijk om zowel nieuwe als gereviseerde machines te huren voor een periode van minimaal 3 maanden.

Maak gebruik van ons zomeraanbod