HomeDossiersDuurzaamheidMultivac deelt kennis in documentaire over langer houdbaar verpakken

Multivac deelt kennis in documentaire over langer houdbaar verpakken

In onderstaande korte documentaire ziet u diverse producenten en ervaringsdeskundigen aan het woord over de toekomst van het langer houdbaar verpakken van verse levensmiddelen. Multivac Nederland deelt deze waardevolle toekomstvisies graag met geïnteresseerde professionals die zich bezighouden met het langer houdbaar verpakken van versproducten.

De documentaire duurt ongeveer 4 minuten en bevat ondertiteling. Het kan dus makkelijk vanaf uw laptop of mobiel bekeken worden, met of zonder geluid.

Multivac denkt dat deze documentaire u richting zal geven in de besluitvorming hoe uw verse levensmiddelen langer houdbaar te verpakken. Indien u vragen of opmerkingen heeft, bent u welkom contact met Multivac Nederland op te nemen. Veel kijkplezier toegewenst!

Multivac

Multivac is één van 's werelds toonaangevende leveranciers van oplossingen voor het verpakken van alle typen levensmiddelen, life science en farmaceutische producten, alsook industriële goederen. Het Multivac productportfolio omvat oplossingen voor vrijwel alle toepassingen van klanten; naast dieptrekverpakkingsmachines ook traysealers, vacumeermachines, etiketteer- en kwaliteitscontrolesystemen, alsook geautomatiseerde oplossingen. Multivac biedt tevens complete verpakkingslijnen aan. De Multivac Groep telt ongeveer 5.200 medewerkers wereldwijd waarvan 1.900 gestationeerd op het hoofdkwartier te Wolfertschwenden in Duitsland. De Groep is met meer dan 80 dochterondernemingen vertegenwoordigd op alle continenten. Meer dan 1.000 verkoopadviseurs en onderhoudsmonteurs wereldwijd zetten hun kennis en ervaring in ten gunste van de klant en garanderen dat de geïnstalleerde Multivac machines maximaal presteren.

Kijk voor meer informatie op www.multivac.nl.