HomeNieuwsMultipond zet een nieuw record in de markt met razendsnelle weger

Multipond zet een nieuw record in de markt met razendsnelle weger

Met de uitbreiding van de high speed serie 400 van Multipond met een geheugenweger zet het bedrijf een nieuw record in de markt van 900 wegingen per minuut. De MP-36-400-400-J-S5 is niet alleen razendsnel, maar weegt ook kleine producten als dropjes, noten of specerijen uiterst exact. Daarbij is de weger ook nog eens extreem compact gebouwd.

Het grotere aantal mogelijke combinaties bij deze geheugenweger is de basis voor de grootst mogelijke precisie en snelheid. Zo haalt deze nieuwe weger 900 wegingen per minuut met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid. De weger is met uiterst kleine bakken van 0,4 liter uitgerust en is vooral geschikt voor het wegen van kleine porties en mengsels tot wel acht verschillende componenten. De capaciteit van deze weger staat in geen enkele verhouding tot haar afmetingen: het gaat bij deze weger om 's werelds snelste multihead weger in haar bouwwijze.

Zoals bij alle wegers van Multipond uit de J-generatie voldoet de MP-36-400-400-S5 aan de hoogste hygiëne-eisen. Ze is geconstrueerd volgens alle USDA- en EHEDG-richtlijnen. Alle onderdelen zijn eenvoudig, snel en veilig schoon te maken. De weger heeft de hoogste beschermingsklasse tegen vocht, namelijk IP69. Multipond behaalt deze naar eigen zeggen als enige fabrikant van multihead wegers ter wereld zonder overdruk in de machine.

Kijk voor meer informatie op www.multipond.nl.