HomeNieuwsMachinesMultipond voldoet aan strengste hygiënevoorschriften wereldwijd

Multipond voldoet aan strengste hygiënevoorschriften wereldwijd

Bij multihead wegers uit de J-generatie van Multipond is hygiëne het sleutelwoord. De complete constructie, van het framedesign tot de monitorhouder en het bakontwerp, is hiervoor door Multipond onder handen genomen en opnieuw ontwikkeld. Volgens industriële experts uit de USA neemt Multipond met het nieuwe hygiënische J-design een grote voorsprong in de industrie.

Dit machinetype voldoet aan de strengste hygiënevoorschriften wereldwijd. Naast de hygiëne speelt in veel industrieën de reiniging een zeer belangrijke rol, want een dagelijkse reiniging met chemicaliën en hoge waterdruk is geen uitzondering. De Multipond J-weger is volledig IP69 waterdicht en dus zelfs geschikt voor reiniging met hoge druk. De nieuwe, intelligente besturing maakt zelfs een zelfstandig herkennen en oplossen van problemen mogelijk, waardoor de HMI weer een stap gebruiksvriendelijker is geworden.

Met deze ontwikkeling bevestigt Multipond opnieuw haar positie als een van de toonaangevende innovators op de markt voor multihead weegautomaten. Alle componenten, van de weegcel tot het frame, worden in eigen huis gefabriceerd, exact op elkaar afgestemd en gemonteerd. Daarmee verdient Multipond met recht het predicaat ‘Made in Germany'.

www.multipond.nl