HomeMachinesWegen en doserenMultipond vertaalt ervaring en kennis naar technische innovaties

Multipond vertaalt ervaring en kennis naar technische innovaties

Multipond, toonaangevende leverancier van industriële weegtechniek, toont op de komende editie van Empack in Gorinchem een aantal innovaties. Zo biedt Multipond een compacte en eenvoudig te reinigen automatiseringsoplossing voor gevoelige producten zoals appels, bessen of zelfs chocoladekoekjes.

Dit systeem wordt gekenmerkt door het voorzichtige transport- en weegproces en de overdracht naar de verpakking. De volautomatische lineaire multiheadweger is gebaseerd op Multipond-normen en een hygiënisch ontwerp. Modules en componenten uit de Multipond-serie die jarenlang zijn beproefd, garanderen een hoge OEE (Overall Equipment Effectiveness) en robuustheid.

Een pak gezoete geleiproducten, maar met veel losse suiker? Dat vindt niemand leuk. Multipond heeft een oplossing voor het scheiden van grus of suiker bij het wegen van gesuikerde of gezouten producten. Het doel is om een optimale sealkwaliteit te bereiken bij hoge snelheid.

Nauwkeurigheid speelt de grootste rol in weegtechnologie. We ontwikkelen onze multiheadwegers voortdurend om onze klanten de meest nauwkeurige en productieve weegschalen op de markt te kunnen bieden. Nauwkeurigheid betekent zorgvuldigheid, grondigheid, correctheid en conformiteit. Drie factoren spelen een belangrijke rol bij Multipond: productstroom, combinatoriek en waardevastheid. Een schaal kan alleen precies werken als alle factoren bij elkaar passen en precies op elkaar zijn afgestemd.

De ervaring en kennis die Multipond gedurende tientallen jaren in de voedingsmiddelenindustrie heeft opgebouwd, wordt consequent vertaald naar technische innovaties. Procesgeoriënteerde oplossingen zorgen voor veiligheid, vereenvoudigde reinigingsprocessen en minder tijdverlies. Er wordt voldaan aan de hoge hygiënenormen. Minimaliseer de proceskosten en verhoog de efficiëntie van uw verpakkingslijn met de unieke weegtechnologie van Multipond in een robuust en hygiënisch ontwerp.

www.multipond.com