Home Machines Wegen en doseren Multipond toont nieuwe lineaire weger met gepatenteerd camerasysteem

Multipond toont nieuwe lineaire weger met gepatenteerd camerasysteem

Multipond toonde op Empack in Den Bosch haar nieuwe Multipond 8-kops lineaire multihead weger MPL-08-1000-400-J met Argus gepatenteerd camerasysteem. Deze nieuwe Multipond is met name gericht op compacte installaties en door de lage valhoogtes ideaal voor breukgevoelige producten. Onder andere geschikt voor vers gesneden fruit, tapas, ready meals, koekjes, producten met chocoladecoatings.

Deze Multipond is standaard in een hygiënische uitvoering en IP69 waterdicht, geschikt voor ‘wash down'-reiniging. Door de compacte uitvoering is de weger ideaal om op ooghoogte boven een tray lijn te plaatsen.

De Multipond is uitgevoerd met een IP69 waterdichte WLAN dongle en kan hiermee, vanaf afstand, met de Multipond Android- of Windows-app bediend worden. Zo kan ook de productiemanager op afstand live meerdere Multipond machines monitoren.

De machines op stand waren uitgevoerd met de nieuwe 18,5 inch monitor in RVS behuizing, die nog hygiënischer, nog waterdichter en stootvaster is dan zijn voorgangers. De nieuwe Multipond wegers worden standaard met dit nieuwe type monitor in combinatie met een USB connectie en een IP69 WLAN dongle in machineframe geleverd.

www.multipond.com