HomeMachinesWegen en doserenMultipond test metaaldetector met een gepatenteerd systeem

Multipond test metaaldetector met een gepatenteerd systeem

Multipond toonde op Empack in Evenementenhal Gorinchem haar nieuwe 8-kops lineaire multihead weger MPL-08-1000-400-J met Argus gepatenteerd camerasysteem. Deze nieuwe Multipond is met name gericht op compacte installaties en door de lage valhoogtes ideaal voor breukgevoelige producten. Onder andere geschikt voor vers gesneden fruit, tapas, ready meals, koekjes en producten met chocoladecoatings. Deze Multipond is standaard in een hygiënische uitvoering en IP69 waterdicht, geschikt voor wash down reiniging. Door de compacte uitvoering is de weger ideaal om op ooghoogte boven een traylijn te plaatsen.

Naast de lineaire Multipond weger MPL-08-1000-400-J toonde Multipond op haar stand een 14-kops multihead weger MP14-1000-400-J, uitgevoerd met een gepatenteerd systeem om een vulpijp metaaldetector automatisch te testen en de tests automatisch te registreren in de besturing van de Multipond weger. Stilstandtijden worden gereduceerd, arbeidskosten bespaard, mogelijke fouten geëlimineerd, processen vereenvoudigd en veiliger gemaakt.

De machines op de stand waren uitgevoerd met de nieuwe 18,5 inch monitor in RVS behuizing die nog hygiënischer, nog waterdichter en stootvaster is dan zijn voorgangers. De nieuwe Multipond wegers worden standaard geleverd met dit nieuwe type monitor, met een USB-connectie en een IP69 WLAN dongle in het machineframe. Met de waterdichte WLAN dongle kan de Multipond weger vanaf afstand met de Multipond Android of Windows app bediend worden. Zo kan ook de productiemanager op afstand live meerdere Multipond machines monitoren.

www.multipond.com