HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017Multipond introduceert compacte 14-kops weger uit nieuwe J-generatie

Multipond introduceert compacte 14-kops weger uit nieuwe J-generatie

Multipond introduceert op Empack in Den Bosch een compacte 14-kops multihead weger uit de nieuwe J-generatie, waarbij hygiëne het sleutelwoord is. De complete constructie van deze MP14-1000-400-J machine, van het framedesign tot de monitorhouder en het bakontwerp, is door Multipond onder handen genomen en opnieuw ontwikkeld. Volgens industriële experts uit de USA neemt Multipond met het nieuwe hygiënische J-design een grote voorsprong in de industrie.

Dit nieuwe machinetype voldoet aan de strengste hygiënevoorschriften wereldwijd. Naast de hygiëne speelt in veel industrieën de reiniging een zeer belangrijke rol; een dagelijkse reiniging met chemicaliën en hoge waterdruk is geen uitzondering. De Multipond J-weger is voor deze omstandigheden ontwikkeld: de machine is volledig IP69 waterdicht, dus zelfs geschikt voor reiniging met hoge druk. De nieuwe, intelligente besturing maakt zelfs een zelfstandig herkennen en oplossen van problemen mogelijk: de HMI is weer een stap gebruiksvriendelijker geworden.

Met deze ontwikkeling bevestigt Multipond opnieuw haar positie als een van de toonaangevende innovators op de markt voor multihead weegautomaten. Alle componenten, van de weegcel tot het frame, worden in eigen huis gefabriceerd, exact op elkaar afgestemd en gemonteerd. Daarmee verdient Multipond met recht het predicaat ‘Made in Germany'.

Empack Den Bosch 2017 – Stand A203

Kijk voor meer informatie op www.multipond.nl.