HomeNieuwsBedrijven en personenMulti Packaging Solutions opent kantoor in Londen

Multi Packaging Solutions opent kantoor in Londen

multi-packaging-solutions-logoMulti Packaging Solutions, gespecialiseerd in print-, verpakkings- en merchandising oplossingen voor de cosmetica-, gezondheidszorg-, multimedia- en toegevoegde waarde consumentenmarkten, heeft de opening van een verkoopkantoor in Londen aangekondigd.

Julian Malin is toegetreden tot het bedrijf als de Sales Directeur voor Europa. Julian voegt uitgebreide ervaring in alle aspecten van de print- en verpakkingsindustrie aan het MPS-team toe, met inbegrip van grafische diensten, standaard printwerk en speciale verpakkingen. Julian komt bij MPS via Cinram, waar hij gedurende vier jaar in dienst was als hun Directeur Grafische Diensten. Hieraan voorafgaand werkte hij meer dan 13 jaar voor AGI Media waar hij een aantal managementfuncties bekleedde, waaronder Vice President van Global Business Development, en Sales en Marketing Directeur voor Europa.

“Bij het opbouwen van de onderneming in de afgelopen vijf jaar hebben we ons gericht op het bieden van een compleet gamma aan producten, diensten en technologieën om de behoeften van de klant voor onderscheidende branding, innovatieve ideeën, en turnkey-oplossingen volledig te ondersteunen,” aldus Marc Shore, CEO van Multi Packaging Solutions. “We zijn nu onze marktkennis en ‘best practices' aan het uitbreiden om de toeleveringsketen in Europa voor naadloos merkmanagement op wereldwijde schaal te completeren.”

“Ik ben opgewonden om toe te treden tot het MPS-team om te helpen met de ontwikkeling van de Europese markt,” verklaarde Julian Malin. “Hun filosofie van creativiteit, flexibiliteit en technisch leiderschap heeft een sterke aantrekkingskracht voor klanten die op zoek zijn naar printwerk en verpakkingen die hen onderscheidt van de de concurrentie.”

Als onderdeel van haar strategisch platform heeft MPS een mondiale alliantie met Pozzoli Spa die klanten voorziet van speciaal printwerk en verpakkingen van wereldklasse. Het bedrijf heeft onlangs ook een investering gedaan in ZOO Digital, een marktleider op het gebied van wereldwijde artwork-systemen voor vertaling, lokalisatie en versiebeheer. MPS zal maximaal profijt trekken van haar nieuwe kantoor in Londen door haar wereldwijde mogelijkheden en relaties verder uit te breiden.

Kijk voor meer informatie op www.multipkg.com.