Home Machines Aandrijven en besturen Morrisons kiest voor draadloze netwerkinfrastructuur van Zetes

Morrisons kiest voor draadloze netwerkinfrastructuur van Zetes

Zetes heeft de opdracht gekregen voor levering van een draadloze IT infrastructuur oplossing voor vijf productievestigingen van Morrissons, de vierde grootste supermarktketen van het Verenigd Koninkrijk. Het project omvat het ontwerp, de implementatie en de support van een draadloze infrastructuur met mobiele apparatuur en heeft een waarde van meer dan £ 1,5 miljoen.

Het is een belangrijk onderdeel van Morrissons’ continue investeringen ter verbetering van de IT capaciteiten in de totale organisatie. Het draadloze netwerk zal de nauwkeurigheid en automatisering van de huidige, hoofdzakelijk op papier gebaseerde processen en IT systemen verhogen en zo de weg vrijmaken voor operationele verbeteringen in de toekomst.

Zoals in januari 2009 is aangekondigd, heeft Morrisons al £ 6 miljoen geïnvesteerd in een project ter introductie van stemgestuurd orderpicken in alle warehouses. Dit project wordt momenteel geïmplementeerd.

zetes-logoDe volledige implementatie van het nieuwe project gebeurt tussen februari en september 2010. Na het live gaan zal het de productiecentra toegang geven tot realtime informatie in het Oracle eBiz ERP-systeem van Morrisons, dat in 2010 wordt geïntroduceerd.

Kijk voor meer informatie op www.zetes.nl.

Bron: Engineeringnet.be