HomeNieuwsMoonen presenteert innovatieve draagdoos voor vlaai

Moonen presenteert innovatieve draagdoos voor vlaai

moonen-logoTijdens de verkiezing van de lekkerste Limburgse vlaai presenteert Moonen Packaging wederom een exclusieve vlaai-draagdoos. Een praktische verpakking waarmee men zeker gezien mag worden. Deze innovatieve vlaai-draagdoos, exclusief ontworpen voor Moonen Packaging, laat zien dat een verpakking meerdere functies heeft. Naast bescherming, verpakking en presentatie biedt deze verpakking de mogelijkheid om het product makkelijk te transporteren. De handvatten zijn uitgespaard in de deksel. Onder de handvattten zit een zichtvenster welke tevens de versheid van het product waarborgt. Dankzij de sluiting aan de zijkant blijft de doos te allen tijde gesloten.

Exclusief ontwerp

De vlaai-draagdoos is exclusief ontworpen door Michelle Delepper. In haar ontwerpen stelt Michelle de verpakking centraal en bekijkt de mogelijkheden voor innovatie rekening houdend met ondermeer efficiëntie en duurzaamheid. Eerder ontwierp zij al een innovatieve visverpakking en een trendy standaard voor bonbons en dergelijke.

Milieu

Al jaren heeft Moonen Packaging een draagband voor vlaaidozen in haar assortiment. Met deze innovatieve vlaaidoos worden vlaaidoos en draagband gecombineerd. Natuurlijk is er rekening gehouden met het milieu, want de vlaai-draagdoos is gemaakt van FSC-gecertificeerd papier. Het zichtvenster kan desgewenst van composteerbaar materiaal (PLA).

moonen-vlaai

Kijk voor meer informatie op www.moonenpackaging.com.