Home Nieuws Bedrijven en personen Montapacking en Hoogstraten helpen samen webwinkels naar foutloos en complete afhandeling van...

Montapacking en Hoogstraten helpen samen webwinkels naar foutloos en complete afhandeling van bestellingen

De twee Gorinchemse bedrijven Montapacking en Hoogstraten Verpakkingsmanagement gaan een exclusieve samenwerking aan met als doel webwinkels nog completer te verzorgen. Door de samenwerking breidt Montapacking haar verpakkingsactiviteiten verder uit en versterkt haar positie als totaaloplosser voor de afhandeling van online bestellingen. Montapacking haalt met Hoogstraten Verpakkingsmanagement, 25 jaar kennis en ervaring met een assortiment van meer dan 21.000 verpakkingsmaterialen in huis. Hierdoor is Montapacking in staat om verpakkingen op maat te verzorgen waardoor elk product in perfecte staat bij de consument afgeleverd wordt.

De consument verwacht een cadeau wat perfect verpakt is. Montapacking denkt mee met haar klanten en ziet deze samenwerking dan ook als de oplossing om de vele webshoporders die dagelijks worden verpakt en verzonden nog beter en mooier verpakt bij de consument af te leveren. “Dankzij de samenwerking met Hoogstraten Verpakkingsmanagement kunnen webwinkels bij Montapacking naast logistiek, warehousing en digitale orderverwerking, nu ook rekenen op eerste klas expertise op het gebied van verpakkingsmanagement- en oplossingen”, aldus Wim Verhoeff, Account Manager van Hoogstraten Verpakkingsmanagement.

Edwin van der Ham, directeur van Montapacking, ziet er naar uit om met Hoogstraten Verpakkingsmanagement aan de slag te gaan. “Dit is helemaal in lijn met onze strategie. Een volledige ontzorging van onze webshopklanten. Ons primaire doel is om de eindconsument gelukkig en enthousiast te maken over elk aspect van online bestellen bij onze klanten. De verpakking is hierbij van essentieel belang. De verpakking is namelijk het eerste wat de eindconsument ziet zodra deze haar pakket ontvangt”, aldus Edwin van der Ham.

Montapacking is opgestart in 1988 en is van oudsher een sterk IT gedreven organisatie. Montapacking heeft in de afgelopen jaren een trouwe klantenkring opgebouwd met gerenommeerde namen die veelal gebruik maken van de combinatie van verschillende diensten die Montapacking aanbiedt: Packaging en Webshopfulfilment. Montapacking verzorgt de logistiek voor tientallen webshops maakt op dit moment een zeer snelle groei door. Montapacking richt zich op de kleinere tot middelgrote webshops (5-500 orders per dag).

In 2013 bestaat Hoogstraten 25 jaar. Dat is 25 jaar kennis en knowhow van de internationale verpakkingsindustrie. Hoogstraten Verpakkingsmanagement is gefocust op het totaal ontzorgen van haar klanten en haar autonome groei. Tevens richt zij zich op samenwerkingsverbanden, joint ventures en overnames vanuit een buy&build strategie. Hoogstraten Verpakkingsmanagement is dan ook in staat om 21.000 kwalitatief hoogwaardige producten internationaal aan te bieden. Hoogstraten is actief in verkoop van rekwikkelfolie en machine- en handrollen uit eigen productie. In huis wordt de folie klantspecifiek gewikkeld, gesneden, voorgetrokken en of bedrukt. Sinds kort wordt er ook in huis voedselveilige handwikkelfolie geproduceerd. Het ruime assortiment bestaat tevens uit: diverse soorten tape, omsnoeringband en -toebehoren, kartonnage, beschermende materialen, hulpmaterialen, verzendverpakkingen en verpakkingsmachines. Door flexibiliteit, kwaliteit, en vooral de uitmuntende service heeft Hoogstraten door de jaren heen vele langdurige relaties met haar cliënten weten op te bouwen.

Kijk voor meer informatie op www.hoogstraten.com en/of www.montapacking.nl.