HomeNieuwsModulaire eenvoud tegen één vast tarief met Prorunner mk5

Modulaire eenvoud tegen één vast tarief met Prorunner mk5

nedpack-prorunner-fachpack

Nedpack toont op de Duitse verpakkingsbeurs FachPack in Neurenberg haar jongste versie van de Prorunner mk5 productlift. De Prorunner mk5 is voorzien van een vaste en zeer scherpe tariefstelling. De modulair opgebouwde productlift biedt ongekende mogelijkheden voor het op juiste hoogte brengen van een brede range producten.

nedpackVan 28 tot en met 30 september kunnen de bezoekers aan de FackPack met eigen ogen zien wat de mogelijkheden en voordelen zijn van de Prorunner mk5 van Nedpack. Nog nooit was het flexibel af- en aanvoeren van producten zo eenvoudig en vooral ook betaalbaar. Voor de fixed price van slechts € 6.750,- voor een standaard uitvoering levert Nedpack deze onderhoudsvriendelijke en doordachte productlift, inclusief aan- en afvoerbaan en veilige afscherming.

Compact en flexibel

De Prorunner mk5 biedt voor de prijs van een discontinu transporteur de snelheid en capaciteit van een continu productlift. De capaciteit van de Prorunner mk5 bedraagt 2.000 producten per uur. Daarbij is de Prorunner mk5 zeer compact en ongekend flexibel.

De Prorunner mk5 is bovendien ongekend veelzijdig en veilig. Of het nu gaat om dozen, kratten, trays of zakgoed, deze slimme productlift brengt ze allemaal en zonder kritische productovergangen naar elk gewenst niveau. Het product wordt altijd horizontaal getransporteerd, waardoor productvervorming uitgesloten is. Daarbij is één liftsysteem zowel bruikbaar voor de opwaartse als de neergaande productstroom. De Prorunner mk5 is zelfs geschikt als verticale sorter.

Duurzaam

Dankzij een minimaal aantal bewegende delen en een gesloten aandrijving is de Prorunner mk5 ongekend duurzaam. Ook zorgt het gekozen systeem voor minder wrijving waardoor het energieverbruik aanzienlijk verlaagd is. Doordat het systeem zichzelf in evenwicht houdt en slechts het te transporteren product als gewicht geld kan met een laag motorvermogen gewerkt worden dit resulteert in een forse besparing ten opzichte van andere liftsystemen.

Het transporteren van een slecht of beschadigd product heeft geen invloed op de kwaliteit van het liftsysteem. Verder worden de producten buiten de aandrijving gedragen waardoor productvervuiling is uitgesloten. De modulaire opbouw maakt hem tevens zeer flexibel en makkelijk integreerbaar. Mede om deze redenen worden de Prorunner liften van Nedpack door veel OEM’s, systeemintegrators en fabrikanten van transportsystemen toegepast. Nedpack verticaal transporteurs voldoen aan de strengste hygiëne eisen en zijn ook verkrijgbaar in RVS-uitvoering.

nedpack-prorunner-mk5-1

Kijk voor meer informatie op www.nedpack.com.