HomeThema'sMacropak 2010Minimaal verpakkingsgewicht bij optimale traystabiliteit

Minimaal verpakkingsgewicht bij optimale traystabiliteit

schut-macropak-1

In samenwerking met PilloPak heeft Schut Systems een uniek verpakkingsconcept ontwikkeld, Lock-Well®, geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie. Een plano tray wordt met behulp van een Sprinter opzetmachine gevormd tot een kant en klare baktray of een tray voor het verpakken van bijvoorbeeld koekjes, chocolade hartige zoutjes en snacks en is geschikt voor het direct verpakken van zowel droge als vettige levensmiddelen.

schut-logoDe tray wordt gevormd zonder lijm, op basis van locken. Dit is een beproefd concept, de toepassing in het ultralichte golfpapier is echter nieuw. Het kan een aanzienlijke besparing opleveren ten opzichte van kunststof, aluminium of kartonnen verpakkingen. Het materiaal van de tray is superlicht, geeft toch een optimale stabiliteit en kan op verschillende manieren samengesteld worden.

Het bouwen van formaatdelen, een custom made onderdelen voor opzetmachines voor doosjes of trays, is een specialisme bij Schut Systems. Standaard machines kunnen zodoende een grote variatie aan doosconstructies en kartonkwaliteiten verwerken.

schut-pillopak-1

Macropak 2010 – Stand B050

Voor meer informatie:
Schut Systems bv

T (0313) 67 45 00
www.schutsystems.com
info@schutsystems.com