HomeNieuwsMilieuvriendelijke verpakkingen van Alpagro Plastics

Milieuvriendelijke verpakkingen van Alpagro Plastics

alpagro 

Alpagro Plastics legt zich reeds 30 jaar toe op het vervaardigen van plastic draagtassen en flexibele verpakkingen zoals groente- en fruitverpakkingen, enveloppen, industriële verpakkingen, etc. Het bedrijf is vooral gespecialiseerd in de stevigere − en bijgevolg herbruikbare − draagtas voorzien van een kwalitatief hoogwaardige bedrukking, volledig in lijn met het bedrijfsimago en de wensen van de klant. De is dé milieuvriendelijke draagtas bij uitstek.

Deze zak wordt gemaakt op basis van maïszetmeel en biologisch afbreekbaar polyester. Bioplastic heeft dezelfde voordelen en eigenschappen als traditioneel plastic. Beiden hebben hetzelfde uitzicht en zijn ook qua draagkracht, trek- en natsterkte vergelijkbaar met elkaar. Daarnaast beschikt de over een aantal extra voordelen: ze wordt vervaardigd uit hernieuwbare grondstoffen, ze is 100% composteerbaar en het productieproces is energiezuinig met een lage CO2-uitstoot. De van ALPAGRO Plastics draagt het “OK-Compost” certificaat volgens de Europese norm EN13432, toegekend door AIB-Vinçotte.

alpagroWenst u nader kennis te maken met de en de vele andere producten, breng dan zeker een bezoek aan stand 1096 op 7 en 8 oktober.

Kijk voor meer informatie op www.alpagro-plastics.be