HomeMachinesInspecterenMicroscan introduceert AutoVision systeem voor verificatie 1D en 2D barcodes

Microscan introduceert AutoVision systeem voor verificatie 1D en 2D barcodes

Microscan heeft haar AutoVision inspectie-apparatuur, dat bestaat uit onder andere compacte smart camera’s en machine vision software, geïntroduceerd. Volgens Cathy McBeth, global commercial marketing manager van Microscan, is de software een belangrijk voordeel van het systeem. De software biedt namelijk een groter gebruikersgemak en flexibiliteit dan wordt bereikt met concurrerende systemen, aldus Cathy McBeth.

De AutoVision serie bevat onder andere de Vision Hawk en Vision Mini smart camera’s. Beide versies zijn voorzien van industriële protocollen en IP67 housings, die geschikt zijn voor omgevingen voor voedselverwerking. De Vision Hawk is beschikbaar met een volledig geïntegreerde, vloeistoffenconfiguratie of een C-Mount lens. De geïntegreerde versie is geschikt voor applicaties waarbij de lens op afstand moet kunnen worden aangepast en de C-Mount is bedoeld voor applicaties waarbij een externe lens of belichting nodig is. Deze versie is bovendien beschikbaar in een versie met hoge resolutie (2MP) voor applicaties op hoge snelheid.

“De tools van AutoVision zijn overzichtelijk en worden aangeboden in een simpele en begrijpelijke interface”, vertelt Cathy McBeth. “Een ander punt waarop het systeem zich onderscheidt, is het unieke software-systeem. Een enkel systeem ondersteunt alle Microscan machine vision hardware oplossingen, van smart camera’s tot PC-systemen.”

Bovendien kunnen gebruikers volgens Cathy McBeth besparen op tijd, moeite en kosten. Verder is het eenvoudig een aangeschafte module te upgraden, mocht de productie van een gebruiker zodanig groeien dat er complexere applicaties nodig zijn.

Kijk voor meer informatie op www.microscan.com.