Home Aanbod Primair verpakken MHP kiest voor verpakkingsmachines van Ulma Packaging

MHP kiest voor verpakkingsmachines van Ulma Packaging

MHP is een toonaangevend Oekraïens bedrijf in de agribusiness voor pluimveeproducten. Tegenwoordig bestaat MHP uit ongeveer 40 ondernemingen in 16 regio's in Oekraïne. Het bedrijf biedt een volledige productiecyclus voor kippenvlees. In 2016 besloot MHP een ​​aantal van haar verpakkingssystemen te updaten.

Ulma Packaging kreeg de kans zich aan te sluiten als leverancier. MHP koos voor een TFS-dieptrekmachine en een TSA-traysealer. Deze twee verpakkingssystemen hadden zo'n positieve impact dat ze het begin markeerden van een samenwerking tussen de twee bedrijven die tot op de dag van vandaag voortduurt.

Door de jaren heen heeft MHP apparatuur aan haar verpakkingslijnen toegevoegd, die bijna het volledige scala aan technologieën omvat dat Uma Packaging aanbiedt. Denk aan de TFS 700, de VTI 600 en de TSA 680.

Vitaly Adamchuk, technisch directeur bij MHP, vertelt: “Apparatuur van Ulma Packaging voldoet aan al onze standaardcriteria op het gebied van betrouwbaarheid, technische uitmuntendheid en gebruiksgemak. We zijn ook volledig tevreden met de kwaliteit van de technische ondersteuning die door Ulma Packaging wordt geleverd. Het serviceteam van Ulma bestaat uit echte professionals die snelle en deskundige hulp bieden. Een ander voordeel voor ons is de beschikbaarheid van reserveonderdelen voor de verpakkingsmachines. Hun brede assortiment is altijd beschikbaar in magazijnen in Oekraïne.”

www.ulmapackaging.com