HomeNieuwsBedrijven en personenMettler Toledo rondt integratie van divisie Productinspectie succesvol af

Mettler Toledo rondt integratie van divisie Productinspectie succesvol af

Mettler Toledo verwelkomt op dinsdag 11 juni 2019 de divisie Productinspectie (PI) in de Nederlandse hoofdvestiging aan de Franklinstraat 5 in Tiel. Deze verhuizing vormt voor het bedrijf de laatste stap in een succesvol integratieproces van de PI-divisie. Het magazijn verhuist al op woensdag 24 april naar Tiel.

Tot op heden opereerde deze divisie vanuit de vestiging aan Het Sterrenbeeld 48 in ‘s-Hertogenbosch. Met de verhuizing van deze productdivisie naar Tiel rondt Mettler Toledo een succesvol integratieproces af. Dit betekent dat het de vestiging in de Brabantse hoofdstad later dit jaar zal sluiten. Hier laat Mettler Toledo mooie herinneringen achter, maar men heeft er alle vertrouwen in dat door de integratie op één locatie in Tiel de werkprocessen en dienstverlening nog verder kunnen worden geoptimaliseerd.

“Met vijf divisies onder één dak kunnen wij de meerwaarde leveren die klanten van ons verwachten. Wij bieden hen als één organisatie vanaf één locatie een compleet assortiment van weeg-, meet- en inspectieoplossingen binnen onze divisies Laboratorium, Industrie, Productinspectie, Retail en Service. Met circa 200 deskundige medewerkers in Nederland zijn klanten verzekerd van kwalitatief hoogwaardige apparatuur, klantspecifieke oplossingen, op maat gesneden service en samenwerking met een stabiele wereldspeler.”

www.mt.com