HomeMachinesInspecterenMettler-Toledo Product Inspection verzorgt demonstraties op locatie en in het unieke Competence...

Mettler-Toledo Product Inspection verzorgt demonstraties op locatie en in het unieke Competence Center

Op 29 mei is een unieke Metaaldetectie Tourbus bij Mettler-Toledo Product Inspection gearriveerd. Deze internationale tourbus is slechts 5 weken in Nederland aanwezig en bezoekt relaties op locatie. De Metaaldetectie Tourbus is uitgerust met een Profile en een Profile Select metaaldetector voorzien van de laatste due diligence verbeteringen. Of het nu gaat om BRC6, IFS6, HACCP, Marks & Spencer, SQF, FSSC 22000 of andere industrie- en retailnormen, naleving van de geldende normen is verzekerd.

In de tourbus kunnen eigen producten op de metaaldetectors worden getest. Daarnaast is een demonstratie van ProdX mogelijk, het software programma dat alle productinspectie apparatuur met elkaar in verbinding stelt en zorgt voor een uitgebreide registratie van statistieken. De tourbus is al helemaal volgeboekt, maar uiteraard kunnen bedrijven ook de machines komen bekijken en testen in het unieke competence center in ’s-Hertogenbosch.

Kijk voor meer informatie op www.mt.com/nl-competencecenter.