HomeThema'sEmpack Brussel 2018Mettler Toledo presenteert voordelen productinspectie op Empack

Mettler Toledo presenteert voordelen productinspectie op Empack

Mettler Toledo laat bezoekers van Empack, op 3 en 4 oktober in Brussels Expo, de voordelen van productinspectie ontdekken. Kostbare product recalls, herstelwerkzaamheden of een verminderde productiviteit, zijn zaken waar u als producent niet op zit te wachten. Het controleren van uw producten en verpakkingen speelt dan ook een cruciale rol in uw productieproces.

Door de steeds hogere eisen van consumenten, retailers en regelgevende instanties wordt steeds meer druk gelegd op de kwaliteit en integriteit van producten. Mettler Toledo helpt u
graag om deze druk te verlichten, de kans op product recalls te minimaliseren en de productiviteit te verhogen. De experts van Mettler Toledo vertellen graag hoe zij dit doen tijdens Empack 2018.

Op woensdag 3 oktober en donderdag 4 oktober presenteert Mettler Toledo in de Brussels Expo onze oplossingen voor productinspectie. Garandeer kwaliteit en integriteit en vraag de experts van Mettler Toledo naar de mogelijkheden op het gebied van controlewegen, metaaldetectie, X-ray inspectie, vision inspectie en track & trace. Bezoek Mettler Toledo stand E027 en ontdek zelf de voordelen van de productinspectie oplossingen.

Mettler Toledo is trots op het feit dat haar innovatieve productinspectiesystemen worden gebruikt in productieomgevingen over de hele wereld. Maar ook op andere gebieden kan het bedrijf van dienst zijn. Mettler Toledo is een toonaangevende internationale fabrikant van precisieinstrumenten en -diensten. Het bedrijf is naar eigen zeggen 's werelds grootste fabrikant en leverancier van weegsystemen voor laboratoria, industrie en retail. De verschillende systemen worden geleverd voor toepassingen binnen onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole, productie, logistiek en retail.

www.mt.com