HomeMachinesInspecterenMettler-Toledo helpt klanten, business en merken te beschermen

Mettler-Toledo helpt klanten, business en merken te beschermen

Zowel fabrikanten van voedingswaren als van farmaceutische producten worden nauwlettend in de gaten gehouden met betrekking tot het beschermen van consumenten, met name sinds er dit jaar extra strenge veiligheidsstandaarden zijn geïntroduceerd. Mettler-Toledo biedt naar eigen zeggen verscheidene oplossingen op het gebied van productinspectie om fabrikanten te helpen hun klanten, business en merken te beschermen en hiermee dure recalls te voorkomen.

Hiervoor blijft, zo bleek ook afgelopen week tijdens de Emballage op Parijs, het bedrijf continue werken aan vernieuwingen van de eigen producten, zoals het kort geleden geïntroduceerde X3310 röntgeninspectiesysteem binnen de Safeline X-Ray serie. Dit inspectiesysteem is door Mettler-Toledo Safeline ontwikkeld in samenwerking met haar klanten. Het systeem is ontworpen om 20% minder energie te gebruiken, terwijl de detection sensitivity hetzelfde blijft.

Verder werkt Mettler-Toledo steeds aan innovaties voor Garvens checkwegers voor zowel de voedings- als de farmaceutische industrie. Zo heeft het bedrijf de XS2 MV checkweger voor de farmaceutische sector. Deze weger combineert precisie-weging, marking en vision verification van batch codes en houdbaarheidsdata. Hierdoor kunnen merkeigenaren de algehele traceability van hun producten optimaliseren voor bescherming tegen fraude.

Kijk voor meer informatie op www.mt.com.