HomeThema'sEmpack Zwolle 2011Mettler Toledo demonstreert innovatief vision inspectiesysteem op Empack Zwolle

Mettler Toledo demonstreert innovatief vision inspectiesysteem op Empack Zwolle

mettler-toledo-ci-vision-1

U bent toch zeker Sinterklaas niet? Zie kwaliteit én kostenbesparing! U weet als geen ander dat uw productie aan geldende wet- en regelgeving moet voldoen. Zeker met het scherpe oog van de retail. Tegelijkertijd wilt u tegen de laagste kosten produceren. Mettler Toledo Product Inspection laat u op Empack Zwolle 2011 graag zien dat met metaaldetectie, controlewegen en nu ook vision inspectiesystemen kwaliteit en kostenbesparing hand in hand gaan. Voor iedere omgeving bieden wij u een passende oplossing op maat.

mettler-toledo-logoVoor het eerst demonstreren wij op de beurs uitgebreid ons innovatieve vision inspectiesysteem. De inspectiesystemen van CI-Vision zorgen ervoor dat uw producten op consistente wijze voldoen aan uw kwaliteitsnormen en specificaties. Keer op keer wordt een perfect product gepresenteerd. Of het nu gaat om voedingsmiddelen, dranken, farmaceutische producten, verpakkingen, huishoudelijke, chemische of persoonlijke verzorgingsproducten. Bekijk het op onze beursstand met eigen ogen! Tevens kunt u op onze stand kennismaken met de werking en mogelijkheden van onze befaamde metaaldetectie en controlewegen inspectiesystemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen úw organisatie? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek op onze stand. Of bepaal samen met ons uw detectiegrenzen in ons competence center in onze vestiging in ’s-Hertogenbosch.

mettler-toledo-ci-vision-2

Empack Zwolle 2011 – Stand B1018

Kijk voor meer informatie op www.mt.com.