HomeMachinesInspecterenMettler Toledo bespreekt belang van conformiteit voor voedingsfabrikanten

Mettler Toledo bespreekt belang van conformiteit voor voedingsfabrikanten

Fabrikanten en merkeigenaren staan onder enorme druk om keer op keer hoogwaardige, veilige en juist verpakte voedingsmiddelen te produceren die aan alle eisen voldoen. Door de steeds strengere regelgeving, de innovaties op het gebied van productverpakking en de veranderende verwachtingen van de klant, wordt er steeds meer nadruk op conformiteit gelegd. Mettler Toledo heeft een gratis whitepaper uitgebracht met de titel ‘Garandeer conformiteit van verpakte voedingsmiddelen', waarin alle aspecten van conformiteit besproken worden.

Daniela Verhaeg, van de divisie voor productinspectie bij Mettler Toledo, legt uit: “Officiële cijfers over product recalls geven aan dat er momenteel meer dan ooit voedingsmiddelen worden ontdekt die niet conform de vereisten geproduceerd zijn vanwege productvreemde deeltjes of een onjuiste etikettering. Producenten van verpakte voedingsmiddelen moeten goed begrijpen wat conformiteit voor hen betekent, niet alleen om kostbare product recalls te voorkomen, maar ook om hun merkimago op basis van kwaliteit en consistentie te handhaven en te versterken. Het doel van deze whitepaper is om alle producenten en merkeigenaren, ongeacht hun omvang of locatie, van de benodigde informatie te voorzien, zodat ze op de zeer concurrerende markt voor verpakte voedingsmiddelen een voordeel kunnen behalen.”

De whitepaper helpt producenten van verpakte voedingsmiddelen en merkeigenaren om op consistente wijze conformiteit te behalen. De volgende onderwerpen worden besproken. Wat is conformiteit? Wat zijn de drijfveren van stakeholders in de voedingsmiddelenindustrie om aan de vereisten van conformiteit te voldoen? Hoe u conformiteit bereikt dankzij geavanceerde technologieën voor productinspectie en de concrete, zakelijke voordelen van conformiteit.

Klik hier om de whitepaper te downloaden…

Kijk voor meer informatie op www.mt.com.