HomeNieuwsMetten presenteert nieuwe kunststofverpakking

Metten presenteert nieuwe kunststofverpakking

metten-1

Metten Meat Products uit Duitsland presenteerde tijdens de beurs Anuga, die vorige week in Keulen werd gehouden, een nieuwe kunststofverpakking. De pittige ‘Dicke Sauerländer Bockwurst’ (Frankfurter) van Metten zal vanaf binnenkort in deze nieuwe verpakking leverbaar zijn. Het grootste voordeel van de nieuwe verpakking is dat het product zonder koeling ten minste zes maanden houdbaar is.

metten-logoTobias Metten was dan ook erg te spreken over de nieuwe verpakking. “We zijn erg trots dat we als eerste voorgekookte worst zonder koeling enkele maanden kunnen bewaren in een kunststofverpakking. Tot nu toe was dit alleen mogelijk met verpakkingen van blik en glas. Kunststof biedt ten opzichte van deze verpakkingsmaterialen diverse voordelen, waaronder gewichtsvermindering en productveiligheid.”

De nieuwe verpakking van Metten is vooralsnog leverbaar in twee varianten, namelijk 10 worsten van 90 gram voor de consument en 20 worsten van 125 gram voor de grootverbruiker. Uiteraard zal Metten haar nieuwe verpakking in de toekomst ook voor andere producten en doelgroepen gaan inzetten.

Kijk voor meer informatie op www.metten.net.

metten-2